Zaterdag 28 augustus van 10.00 tot 16.00 uur Traditionele Kinderrommelmarkt op winkelcentrum Van Hogendorpkwartier

Zaterdag 28 augustus van 10.00 tot 16.00 uur Traditionele Kinderrommelmarkt op winkelcentrum Van Hogendorpkwartier

ONDER VOORBEHOUD VAN TOESTEMMING / AFGIFTE VERGUNNING GEMEENTE VLAARDINGEN
Update: aangezien een aantal weken geleden de versoepelingen waren, en dachten dat er afgelopen vrijdag nog meer versoepelingen zouden zijn.
is het nog niet zeker of wij een vergunning krijgen om de Kinderrommelmarkt te organiseren.

Dus vandaar… Onder Voorbehoud kunt u zich aanmelden.
Let wel in plaats van 65 kramen kunnen wij er maar 40 kwijt i.v.m. met de corona regels.
Wie het snelst reageer maakt de meeste kans.

Zaterdag 28 augustus van 10.00 tot 16.00 uur
Traditionele Kinderrommelmarkt op winkelcentrum Van Hogendorpkwartier

Na de geannuleerde Kinderrommelmarkt van 2020, mede door de regels die toen gelden, willen we het dit jaar na de versoepelingen toch organiseren. Er zijn helaas wel wat beperkingen, zoals dat er tussen de kramen 1 tot 1,5 meter ruimte zit en dat aan de voorkant een hekwerk word geplaatst dat er niet te veel mensen tegelijk naast elkaar aan de kraam kunnen staan.

VOL IS VOL | 40 KRAMEN | MELD JE NU ALVAST AAN!
Ook zal er door het los plaatsen van de marktkramen er geen 65, maar helaas maar 40 kramen beschikbaar zijn. Dus wie het snelst aanmeld heeft kans, degene die na de 40 kramen zich aanmeld, staat op de reserve lijst.
Dus op zaterdag 28 augustus van 10.00 – 16.00 uur hopen wij dat de succesvolle Zomer Kinderrommelmarkt op het van Hogendorpkwartier wederom een vervolg krijgt! De jongste ondernemers van Vlaardingen kunnen op die datum zaken als speelgoed, boeken of oude kleding enz. te koop aanbieden.

De Kinderrommelmarkt is waarschijnlijk ook met kramen van een aantal winkeliers. Een aanbod van volwassen en jonge ondernemers door elkaar heen dus. Bezoekers kunnen heerlijk eten bij gezellige kraampjes: een broodje hamburger, kipsaté of andere lekkere snacks. Kortom…. reserveer een plekje als u kinderen heeft. En kom sowieso op zaterdag even langs bij alle marktkramen van onze jonge ondernemers. Uiteraard zijn alle winkels geopend. U gaat altijd geslaagd thuiskomen.

KOSTEN KRAAM
De kramen voor onze kleine zaken- mannen en vrouwen zijn te huur als hele kraam, respectievelijk 4 meter breed. De kosten zijn op mini niveau gehouden: 10 euro voor een hele kraam.

Inschrijven via het digitale formulier niet meer mogelijk.