Geja kappers

Dames-, heren kappers en haarwerken

Sinds 1954 is onze winkel GEJA Kappers en Haarwerken gevestigd aan de Van Hogendorplaan in Vlaardingen. Sinds 2013 zijn wij overgegaan naar het nieuwe winkelcentrum aan de van Hogendorplaan; Winkelcentrum van Hogendorpkwartier.Daarom kan met recht gezegd worden dat GEJA een begrip geworden is, zowel in de stad zelf als in de rest van de regio. Begonnen als kapsalon, maar door de jaren uitgebreid met een speciale studio voor haarwerken.

In onze Dames en Herenkapsalon kunt u altijd binnenlopen voor een kappersbehandeling. Daarbij is het mogelijk om voor de vrijdagavond en de zaterdag een afspraak te maken.

Voor de Dames is het bij grotere behandelingen verstandig om eerst even te bellen of er gelegenheid is en kan er tijd voor u worden gereserveerd.

De haarwerkstudio bestaat voornamelijk uit het aanmeten van pruiken of haarstukken op medische grond. In een aparte studio kunnen klanten in alle rust en anonimiteit een haarwerk uitkiezen. Ook voor het onderhoud ervan kunt u hier terecht. Daarnaast bent u verzekerd van kwaliteit, omdat “GEJA Haarwerkspeciaalzaak” aangesloten is bij de ANKO sectie Haarwerken. Met vrijwel alle zorgverzekeraars hebben wij een contract, wij kunnen voor u uw vergoeding bij uw zorgverzekeraar declareren.

OPENINGSTIJDEN:

Maandag gesloten.
Dinsdag 08:30 – 17:30  uur
Woensdag 08:30 – 17:30 uur
Donderdag 08:30 – 17:30 uur
Vrijdag 08:30 – 20:00 uur
Zaterdag 08:00 – 16:00 uur
Zondag gesloten.

CONTACT INFORMATIE

Geja Kapsalon
Sneeuwbalstraat 3,
3135 ES Vlaardingen.
T:010 – 470 54 92
E-mail: info@geja.nl