Sport, atleten, gouden medailles en… kans maken op cadeaubonnen!

Sport, atleten, gouden medailles en… kans maken op cadeaubonnen!

Sparen tot en met 28 augustus!
Winkeliers geven cadeaubonnen weg bij de sportzomerzegelactie op winkelcentrum van Hogendorpkwartier.

Vele Nederlandse atleten zullen aanwezig zijn in Tokio om met hun sportprestaties een mooie plek te verdienen op het podium, het liefs met een gouden, zilveren of bronzen plak. Maar de winkeliers van winkelcentrum van Hogendorpkwartier vinden ook dat hun bezoeker sowieso een gouden medaille verdienen, met hun steun en trouw van de afgelopen jaar door lokaal te kopen bij hun. Daarom deze gold medal spaarzegel sportzomeractie.

Bij elke aankoop vanaf 5 euro bij welke winkelier dan ook, ontvangt de consument een zegel (met een maximum van 5 zegels boven het bedrag van 25 euro). Door deze zegels op een sportzomer spaarkaart te plakken en deze kaart in te leveren in de rode Engelse brievenbussen bij Boons Markt en Pets Place, wordt kans gemaakt op fraaie cadeaubonnen.

Er kunnen zegels gespaard worden tot en met 28 augustus . Maar men kan de volle spaarkaarten nog inleveren tot 2 september, daarna sluiten de brievenbussen. Op 6 september worden de winnaars geïnformeerd en bekendgemaakt.

Er worden diverse verrassende cadeaubonnen verloot onder de mensen die volle sportzomerzegelkaarten hebben ingeleverd. Alle cadeaubonnen worden aangeboden door de winkeliers van Winkelcentrum Van Hogendorpkwartier.

En… er mogen zoveel volle sportzomer zegelkaarten worden ingeleverd als men wil. De winkeliers belonen hiermee de trouwe consumenten die hun aankopen lokaal doen bij Winkelcentrum van Hogendorpkwartier

Met de sportgroetjes van de winkeliers.