WELKOM BIJ…….. GIANT STORE VLAARDINGEN!

WELKOM BIJ…….. GIANT STORE VLAARDINGEN!

De vestiging van Van Kortenhof op het Van Hogendorpkwartier heeft een volledige metamorfose ondergaan en gaat vanaf 2023 verder onder de vlag van de Van Kortenhof Groep, met vertrouwde gezichten, de bekende service, maar met een nieuwe naam: Giant Store Vlaardingen!

Bij Giant Store Vlaardingen vind je de grootste keuze uit de collectie van Giant en Liv met het beste advies. Van moderne e-bike tot snelle racefiets en van ideale stadsfiets tot een hippe MTB; je vindt het hier allemaal! De getrainde Giant Store medewerkers staan altijd voor je klaar. Ze helpen je graag en uiteraard onder het genot van een lekker vers kopje koffie!

Daarnaast ben je bij de Giant Store verzekerd van een passend aanbod van onderdelen en accessoires, die altijd geschikt zijn voor jouw Giant. Op zoek naar een leuke tas, handige fietsmand of toch dat plaksetje voor je lekke band? Zij hebben het voor je in huis!

Je Giant fiets is ook in de werkplaats in goede handen. De monteurs repareren, servicen en onderhouden exclusief je Giant én uiteraard ook alle overige fietsen die gekocht zijn bij 1 van de vestigingen Van Kortenhof.
Je bent vanaf woensdag 18 januari 2023 van harte welkom bij Giant Store Vlaardingen.

Giant Store Vlaardingen
Van Hogendorplaan 933
3135BK Vlaardingen
Tel: 010-4490230
Kijk voor alle info op www.giantstore-vlaardingen.nl