Aanmelden Zomer Kindermarkt zaterdag 24 augustus

Home / Aanmelden Zomer Kindermarkt zaterdag 24 augustus

ZATERDAG 24 AUGUSTUS 2024

De traditionele Zomer Kindermarkt

Op zaterdag 24 augustus van 10.00 – 16.00 uur organiseren wij alweer de 10e traditionele Zomer Kindermarkt op het van Hogendorpkwartier! Onze jonge ondernemers van Vlaardingen kunnen op die datum zaken als speelgoed, boeken of oude kleding enz. koop aanbieden.

Volwassen en jonge ondernemers
Deze Kindermarkt is compleet met kramen van een aantal winkeliers. Een aanbod van volwassen en jonge ondernemers door elkaar heen dus. Bezoekers kunnen heerlijk eten bij gezellige kraampjes: een broodje hamburger, kipsaté of andere lekkere snacks.

Kortom…. reserveer een plekje als u kinderen heeft. En kom sowieso op zaterdag even langs bij alle marktkramen van onze jonge ondernemers. Uiteraard zijn alle winkels geopend. U gaat altijd geslaagd thuis komen.De organiserende winkeliersvereniging van winkelcentrum Van Hogendorpkwartier heeft voor u hele kramen mogelijk gemaakt. Ook de winkeliers zelf zijn aanwezig met hun kramen. Hierdoor ontstaat een interessante mix van ervaren en zeer jonge ondernemers.

KOSTEN KRAMEN
De kramen voor de kleine zakenlieden zijn te huur als hele kraam.
De kosten zijn op mini niveau gehouden: 15 euro voor een hele marktkraam.

Inschrijven via onderstaand formulier.

 

Bij reservering van een marktkraan zullen wij helaas genoodzaakt zijn bij niet verschijnen, zonder geldige reden en het liefst 24 uur van te voren, genoodzaakt zijn de verschuldigde 15 euro aan u te belasten.